Wednesday, 15 February 2017

Jäätynyttä oksennusta, craftkaljaa ja tylsää mieltä

Professori V.A. Koskenniemi taisi jossakin puheessaan vuonna 1942 todeta, että "Isänmaamme on yksi suuri kalmisto." Tämän kirjoittajan mielestä Suomi vuonna 2017 on jäätynyttä oksennusta nokkivien varisten, Kahdeksan surmanluodin Pasien&Reiskojen, tylsämielisten metsäläisten maa. Taloutemme on euroalueen heikoin bkt:n muutoksella loka-joulukuussa 2016 mitattuna.

Nokiakin lienee ollut pelkkä vahinko, jonka me vähämieliset metsäläiset itse sössimme. Jos Putin päättäisi tehdä krimit, voisimme olla sentään suurvallan peräreikä.

"Craft-olutskenemme" on hilpeää myötähäpeää herättävää näpertelyä. Umpitollo kansamme ja harvaan asuttu degeneroituva metsäläisvaltiomme jää kulttuuris-demografisesti toivottoman kauas siitä kriittisestä massasta, joka on terveen ja toimivan craft-olutskenen edellytys! Väkeä 5,5 miljoonaa, pääosin hajallaan turvesoiden äärellä, maalaispaskahuussien ja hyttysiä kuhisevien metsien siimeksessä, jumalan seljän takana. Pääkaupunkikin rujo saluunakylä, jonka väestö asuu pääosin radan varren getoissa...

3 comments:

  1. Kaiken lisäksi ammattiyhdistysliike ja vasemmisto vievät Suomen elvyttämällä konkurssiin.

    ReplyDelete
  2. ... Yhtä alamäkeähän tämä on ollut, sitten punakapinan.

    ReplyDelete
  3. Synkkä tilitys, onneksi ei sentään valtiontarkastusviraston virallinen näkemys, vielä.

    ReplyDelete