Wednesday, 1 March 2017

Suomen palkituimmat pienpanimot; Osa 3. Kuka vei kunnian?!

Alla oleva kuva on vuoden 2015 Helsinki Beer Festival'in palkintokorokkeelta. Kuvassa oikella on tämän blogin kirjoittaja käsissään kaksi kunniakirjaa. Molemmat kunniakirjoilla palkitut oluet on pantu kertaerinä Panimoravintola Bruuverissa, Helsingissä.

Kirjoittajan oikella olkapäällä lepää vasemmassa kädessään olevaan kunniakirjaan liittyvän oluen ideoijan, seurapiiriblogisti Arden vasen käsi; Arde oli itse kyseistä olutta panemassa.

Mitä mahtoi seurapiiriblogisti Arde, toista olutta itse panemassa olleena, palkintokorokkeella tuumata, kun näistäkin oluista kunnian ja kunniakirjat Mikkeliin vei, kuinkas muutenkaan, Saimaan Juomatehdas!

Kuva: Jani Simonen

1 comment:

  1. Saimaa varmaankin omistaa kaikki oikeudet Bruuverissa pantuihin oluisiin ja pystyy käyttämään voitettuja palkintoja markkinoinnissaan. Joitakin Bruuverin oluita sitten on tehty Mikkelissä jopa samalla nimellä ja oluet ovat olleet hyvin erilaisia verrattuna alkuperäiseen. Tällaisissa tapauksissa kuluttajaa on ehkä johdettu harhaan, kun hankittu olut ei ole samanlainen kuin festivaalivoittaja.

    ReplyDelete